Accountantskantoor KUBUS Dordrecht

Vierkant achter uw zaak.

Wie zijn wij 

ACCOUNTANTSKANTOOR KUBUS DORDRECHT

T. Spruit - kubus

Ton Spruit

Adres: Vrieseweg 80A, 3311 NX  Dordrecht
Telefoon: 088 2349000
Email: dordrecht@kubus.nl

Ton Spruit, accountant bij Kubus Dordrecht

Na het behalen van zijn diploma aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Ton (1965) als assistent-accountant zijn loopbaan begonnen. Ton: “Bij een middelgroot accountantskantoor. Al op dag één ervoer ik dat ik hiermee op de juiste plek was beland. En dat gevoel heb ik nog steeds tot op de dag van vandaag“.

Zijn ervaring ligt vooral bij het midden- en kleinbedrijf. Van zzp-er tot ondernemingen met heel wat personeelsleden. Accountancy, zoals het samenstellen van de jaarrekening en coaching op ondernemersgebied, is zijn terrein. Maar ook de accountantscontrole behoort daartoe, denk onder andere aan de controle van de jaarrekening, subsidieafrekening, NIWO, etc.

Ton: “Speciale affiniteit en ervaring heb ik met dienstverlening aan niet-naar-winst-strevende-organisaties (de non-profit), zoals stichtingen en verenigingen. Ons kantoor controleert de jaarrekening en/of subsidie afrekeningen van diverse instellingen, onder andere in Rotterdam en Dordrecht, maar zeker ook daarbuiten“.

Accountantskantoor KUBUS Dordrecht bestaat verder uit Sanja, Austa, Halil en Baran. We vormen een gemotiveerd team, gericht op eerlijke en efficiënte dienstverlening aan onze cliënten.

 

Logo King Software
Logo go2UBL
Logo NBA
Logo Fiscount
Logo Caseware Idea

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan contact op met Ton Spruit van Kubus Dordrecht.

Adres: Vrieseweg 80A, 3311 NX Dordrecht
Telefoon: 088 234 9000
E-mail: dordrecht@kubus.nl
KVK-nummer: 67009964

Kubus vestiging Dordrecht maakt deel uit van de Kubus Coöperatie