Accountantskantoor KUBUS Dordrecht

Vierkant achter uw zaak.

Administratie in Dordrecht 

Administratie laten doen in Dordrecht: KUBUS Dordrecht regelt jouw administratie! Als je wilt geheel digitaal. Wij doen dat voor starters, voor zzp’-ers, maar ook voor ondernemers die al heel wat jaren bestaan en personeel in dienst hebben. Bij KUBUS Dordrecht kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om de administratie van begin tot eind door ons te laten verzorgen. Wij doen dat zo efficiënt mogelijk. Wil je een deel zelf voorbereiden of bijhouden? Dan overleggen we hoe dit het beste kan. Je mag van ons verwachten dat we jouw financiële situatie goed bijhouden. We zorgen er voor dat jouw administratie up-to-date is, tegen een eerlijke vaste prijs. Dus geen verassingen, en diensten zoals jij dat wenst. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Jouw digitale administratie

Bij KUBUS Dordrecht kunnen we de administratie in veel gevallen geheel of gedeeltelijk digitaal inrichten. Wij hebben intussen al vele jaren ervaring hiermee. Maar het hoeft natuurlijk niet. Jij kiest de optie die het best bij je past! Wij helpen je bij de keuze. Vaak is mogelijk om een gratis facturatieprogramma te krijgen via Kubus Dordrecht. Hiermee kun je jouw facturen versturen naar je klanten die gelijk verwerkt worden in je administratie. Omdat je als ondernemer genoeg zaken hebt om te onthouden, houden wij de administratieve deadlines in de gaten. Jouw Kubus adviseur informeert je over de belangrijke momenten in het jaar. Desgewenst maken wij kwartaaloverzichten zodat je inzicht krijgt in je financiële situatie. Wil je liever zelf, op het moment dat het jou uitkomt, kunnen bekijken hoe je er financieel voor staat? Dat kan. Je kunt kiezen voor online boekhouden via KUBUS Dordrecht. Je bent dan permanent op de hoogte. Ervaar het zelf!

administratie

Kubus Dordrecht geeft je graag vooraf duidelijkheid. Wij bieden je vaste pakketprijzen, dus je hebt duidelijkheid over wat je betaalt voor jouw administratie. We spreken af wanneer we je jaarrekening bespreken en de belastingaangifte indienen. Je kunt bij ons terecht met ieder vraagstuk. Vraag hieronder informatie of een offerte aan voor alles op het gebied van het uitbesteden van je (financiële) administratie tot fiscaal advies.

Wij kunnen veel betekenen voor iedere organisatie

STARTER

Financieel gezond vanaf de 1ste dag

BV-HOLDING

Advies op maat

ZZP

24/7 online boekhouding

EENMANSZAAK

Voor financiële raad en daad

STICHTING

Kubus weet raad

MAATSCHAP

Kubus als klankbord

FRANCHISE

Maak gebruik van onze ervaring

VERENIGING

Ondersteuning in financiële kwesties

COÖPERATIE U.A.

Door samen te werken meer bereiken

VOF

Alles over de fiscale aspecten

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan contact op met Ton Spruit van Kubus Dordrecht.

Adres: Vrieseweg 80A, 3311 NX Dordrecht
Telefoon: 088 234 9000
E-mail: dordrecht@kubus.nl
KVK-nummer: 67009964

Kubus vestiging Dordrecht maakt deel uit van de Kubus Coöperatie